Secretul siluetei perfecte. Cum a reușit Amme să nu acumuleze kilograme în plus, în vacanță?

27 09. 2024, 09:59

După terminarea proiectului „Splash! Vedete la apă!”, Amme și-a luat o vacanță binemeritată și, împreună cu soțul ei Florin, a ales să plece în Italia.

Această vacanță romantică în superba „Cizmă” a avut de-a face și cu ziua ei, pe care și-a sărbătorit-o pe data de 23 septembrie. Anul acesta, pentru prima dată în viața ei, artista a reușit să se întoarcă din concediu cu mai puține kilograme în plus, iar acest lucru n-are a face cu vreo situație nefericită pe care a întâmpinat-o, din contră, s-a bucurat de toate felurile de mâncare specifice bucătăriei italiene, s-a bucurat de peisajele minunate, însă pe toate le-a făcut cu simțul măsurii. Iată, de aici și victoria deficitului ponderal.

Secretul siluetei perfecte. Cum a reușit Amme să nu acumuleze kilograme în plus, în vacanță?

„Nu ai cum să vii în Italia și să nu mănânci pizza făcută de cei mai talentați bucătari. În plus, în această vacanță am mers într-o locație de poveste, în Alpi, la Chalet al Foss unde ne-am delectat cu meniuri fine dining și da, pentru prima dată, am înțeles ce mănânc. Înainte nu înțelegeam de ce este atât de puțină mâncare în farfurie și de ce vin atât de multe feluri de mâncare în miniatură.

În ultima perioadă din viața mea am învățat multe despre felurile de mâncare, despre plating și despre importanța gustului în farfurie și abia aștept să vă povestesc și să vedeți proiectul fain care începe curând. Deci da, se poate să mergi în Italia și să mănânci puțin și bun, perfect pentru a ține silueta trasă prin inel!”, explică Amme.

Și, pentru a ne demonstra cât de minunată le-a fost vacanța, Amme ne-a pus la dispoziție o serie de fotografii de-o frumusețe ireală.

foto: arhiva personala